vabb igen..

Vabruari brukar man ju säga men vad säger man i November då?! 
3e gången denna månaden jag är hemma och vabbar. Först va det Moa i början av november som hade 40 graders feber, sen blev hon frisk och jag kunde jobba en vecka sen fick Leo öroninflammation förra måndagen va hemma tisdag och onsdag med honom sen jobbade jag torsdag och fredag och i Lördags fick Moa 40 graders feber, sen har hon haft feber fram tills igår så idag är hon feberfri med jätte hostig. Så blir antagligen hemma hela veckan så hon blir riktigt frisk.
Kul lön man lär få i december 🙈🙉🙊
Bild: lite Alvedon gör susen ☺

Jajamen som ni märker så lever jag. Inte haft någon  direkt lust att blogga det sista men nu har jag så tråkigt när jag går hemma så då passar jag på 😃
Moa sover just nu! 

Har antagligen hänt en hel del sen sist (kommer inte ihåg när jag skrev sist) 
*Moa har fått diagnosen förkylningsastma  (men jag är tveksam till att det är det)
*Leo har börjar förskoleklass och fritids, vilket är med blandade känslor man lämnar honom där. 
*Jag har börjat träna (igen) har haft jätte problem med ryggen och varit sjukskriven i 2 omgångar, och tänkte därför att träning kanske hjälper. Så 3-4 pass i veckan kör jag och JA det har hjälpt mycket!  
*Har ett annat projekt på gång nu men mer om det när allt är klart! 
*Jag håller också på att försöka gå ner i vikt har än så länge tappat 3 kg 👍Jag tar allt i min takt och gör på mitt egna vis alltså ingen speciell diet just nu. Höll på med viktväktarna först men jobbigt att hela tiden räkna så nu kör jag sunt förnuft. 

Ja det va lite iaf säker massa jag glömt att skriva om men det kommer nästa gång isåfall.


mittfamiljeliv.blogg.se

En blogg om mitt familjeliv och allt va det innebär!

RSS 2.0